-
Badania serologiczne w kierunku choroby „płuco farmera”
-
IgE całkowite
-
IgE sp. alfa-amylaza
-
IgE sp. C204 – amoxycylina
-
IgE sp. C52 Pyrazolon
-
IgE sp. C58 sulfamethoxazol
-
IgE sp. C62 doksycyklina
-
IgE sp. D1 – Dermatophagoides pteronyssinus
-
IgE sp. D2 – Dermatophagoides farinae
-
IgE sp. D70 – Acarus siro
-
IgE sp. D71 – Lepidoglyphus destructor
-
IgE sp. D72 – Tyrophagus putescientiae
-
IgE sp. E 98 naskórek, włos szynszyla
-
IgE sp. E1 – sierść kota
-
IgE sp. E101 – albumina surowicy bydlęcej (BSA)
-
IgE sp. E2 – sierść psa
-
IgE sp. E201 – pióra kanarka
-
IgE sp. E3 – sierść konia
-
IgE sp. E5 łupież psa
-
IgE sp. E6 – naskórek świnki morskiej
-
IgE sp. E7 – odchody gołębia
-
IgE sp. E70 – pierze (pióra gęsi)
-
IgE sp. E78 – pióra papużki falistej
-
IgE sp. E81 – naskórek owcy
-
IgE sp. E82 – naskórek królika
-
IgE sp. E84 – naskórek chomika
-
IgE sp. E86 – pióra kaczki
-
IgE sp. EP1 – mieszanka naskórków
-
IgE sp. EP71 – mieszanka pierza
-
IgE sp. epitop nBet v 1, brzoza
-
IgE sp. epitop nDer f 1, roztocze
-
IgE sp. epitop nDer f 2, roztocze
-
IgE sp. epitop nDer p 1, roztocze
-
IgE sp. epitop nDer p 2, roztocze
-
IgE sp. epitop rBet v 2, brzoza
-
IgE sp. epitop rMal d 1, jabłko
-
IgE sp. epitop rMal d 4, jabłko
-
IgE sp. F 156 malina
-
IgE sp. F 24 Krewetka
-
IgE sp. F 259 winogrona
-
IgE sp. F1 – białko jajka
-
IgE sp. F105 – czekolada
-
IgE sp. F106 hydrolizat serwatki
-
IgE sp. F11 – gryka
-
IgE sp. F12 – groch
-
IgE sp. F13 – orzech ziemny
-
IgE sp. F14 – soja
-
IgE sp. F15 – fasola
-
IgE sp. F169 mleko UHT (gotowane mleko)
-
IgE sp. F2 – mleko krowie
-
IgE sp. F20 – migdały
-
IgE sp. F205 śledź
-
IgE sp. F221 – kawa
-
IgE sp. F237 – morela
-
IgE sp. F244 – ogórek
-
IgE sp. F245 – jajko całe
-
IgE sp. F25 – pomidor
-
IgE sp. F256 – orzech włoski
-
IgE sp. F26 – wieprzowina
-
IgE sp. F27 – wołowina
-
IgE sp. F277 – koperek
-
IgE sp. F280 – pieprz czarny
-
IgE sp. F284 – indyk
-
IgE sp. F3 – dorsz
-
IgE sp. F31 – marchew
-
IgE sp. F32 cytryna
-
IgE sp. F33 – pomarańcza
-
IgE sp. F35 – ziemniak
-
IgE sp. F360 – jogurt
-
IgE sp. F4 – pszenica
-
IgE sp. F40 – tuńczyk
-
IgE sp. F403 – drożdże browarnicze
-
IgE sp. F44 – truskawka
-
IgE sp. F48 – cebula
-
IgE sp. F49 – jabłko
-
IgE sp. F5 – żyto
-
IgE sp. F6 – jęczmień
-
IgE sp. F7 – owies
-
IgE sp. F75 – żółtko jajka
-
IgE sp. F76 – alfa laktoalbumina
-
IgE sp. F77 – beta laktoglobulina
-
IgE sp. F78 – kazeina
-
IgE sp. F79 – gluten (gliadyna)
-
IgE sp. F8 – kukurydza
-
IgE sp. F81 – ser cheddar
-
IgE sp. F83 – kurczak
-
IgE sp. F84 – kiwi
-
IgE sp. F85 – seler
-
IgE sp. F86 – pietruszka
-
IgE sp. F88 – baranina
-
IgE sp. F89 – gorczyca (biała i czarna)
-
IgE sp. F9 – ryż
-
IgE sp. F92 – banan
-
IgE sp. F93 – kakao
-
IgE sp. F94 – gruszka
-
IgE sp. FP2 – mieszanka ryby, skorupiaki, owoce morza
-
IgE sp. FP3 mieszanka zbóż
-
IgE sp. FP5 – mieszanka żywności (dziecięca)
-
IgE sp. G12 – żyto (pyłki)
-
IgE sp. G3 – kupkówka pospolita
-
IgE sp. G4 – kostrzewa łąkowa
-
IgE sp. G5 Życica trwała
-
IgE sp. G6 – tymotka łąkowa
-
IgE sp. G8 – Wiechlina łąkowa
-
IgE sp. GP1 – mieszanka traw wczesnych
-
IgE sp. GP3 – panel traw 3
-
IgE sp. GP4 – mieszanka traw późnych
-
IgE sp. H2 – mieszanka kurzu domowego (Hollister Sten)
-
IgE sp. H3 – mieszanka kurzu domowego (Bencard)
-
IgE sp. I1 – jad pszczoły
-
IgE sp. I3 – jad osy
-
IgE sp. I6 – karaluch – prusak
-
IgE sp. I71 – jad komara
-
IgE sp. I73 – Chironomus plumosus (Ochotka piórkowa)
-
IgE sp. I75 – jad szerszenia europejskiego
-
IgE sp. K 74 jedwab
-
IgE sp. K20 – wełna
-
IgE sp. K80 formaldehyd
-
IgE sp. K82 – latex
-
IgE sp. M1 – Penicillium notatum
-
IgE sp. M2 – Cladosporium herbarum
-
IgE sp. M3 – Aspergillus fumigatus
-
IgE sp. M4 – Mucor racemosus
-
IgE sp. M44 Drożdże piekarskie (Saccharomyces cerevisiae)
-
IgE sp. M5 – Candida albicans
-
IgE sp. M6 – Alternaria tenuis
-
IgE sp. MP1 – mieszanka pleśni
-
IgE sp. O1 – bawełna
-
IgE sp. odchody kanarka
-
IgE sp. P1 – glista ludzka
-
IgE sp. T12 – wierzba
-
IgE sp. T14 – topola
-
IgE sp. T2 – olcha
-
IgE sp. T27 – Lipa drobnolistna
-
IgE sp. T3 – brzoza
-
IgE sp. T4 – leszczyna
-
IgE sp. TP9 – mieszanka drzew
-
IgE sp. W10 – komosa biała
-
IgE sp. W6 – bylica pospolita
-
IgE sp. W9 – babka lancetowata
-
IgE sp. WP3 – mieszanka chwastów
-
IgE sp.C211 – erytromycyna
-
IgE sp.C85 – paracetamol
-
IgE sp.C91 – metamizol
-
IgE sp.I205 – jad trzmiela
-
ISAC test, panel alergenów
-
Panel alergenów – mieszany (pediatryczny)
-
Panel alergenów oddechowych
-
Panel alergenów pokarmowych
-
Panel atopowy ( 20 alergenów)
-
Panel atopowy ( 30 alergenów)
-
Panel drzew 5 (drzewa wczesne)
-
Panel drzew 6 (drzewa późne)
-
Panel jady owadów DPA-Dx (osa, pszczoła)
-
Panel mleko krowie plus gluten
-
Panel oddechowy (21 alergenów)
-
Panel oddechowy III (10 alergenów)
-
Panel oddechowy, alergeny domowe (10 alergenów)
-
Panel oddechowy, drzewa (10 alergenów)
-
Panel oddechowy, trawy, chwasty (10 alergenów)
-
Panel oddechowy, zwierzęta (10 alergenów)
-
Panel pediatryczny (28 alergenów)
-
Panel pediatryczny DPA-Dx, 14 alergenów (mleko, jajo kurze, orzeszki ziemne, brzoza)
-
Panel pokarmowy ( 21 alergenów)
-
Panel pokarmowy III (10 alergenów)
-
Panel pokarmowy IV (10 alergenów)
-
Panel pokarmowy, białka mleka (6 alergenów)
-
Panel pokarmowy, mąka i mięso (10 alergenów)
-
Panel pokarmowy, nabiał i orzechy (10 alergenów)
-
Panel pokarmowy, owoce (10 alergenów)
-
Panel pokarmowy, warzywa (10 alergenów)
-
Panel pyłki DPA-Dx, 8 alergenów (tymotka łąkowa, brzoza)